LE CLUZEL

Vakantiehuis voor 2 personen

Le Cluzel is de naam van ons landgoed (20 ha) waar deze mooie gîte zich bevindt. Zodra u onze vallei inrijdt waant u zich te midden van de natuur, de stilte is er “oorverdovend”. Een paradijs voor wild en hen die de natuur een warm hart toedragen.

 

De gîte ligt op ruime afstand, geheel privé, van de oude boerderij waar wij zelf wonen. 

 

Het is helaas niet toegoestaan om huisdieren mee te nemen naar Le Cluzel.

Gîte: In deze vakantiewoning is plaats voor twee personen. Naast een ruime huiskamer met een open keuken is er een slaapkamer met een 2 persoons bed, een badkamer met toilet, douche en wastafel. 

Het huis is sfeervol en comfortabel ingericht. Het bed is bij aankomst opgemaakt en In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft voor het bereiden van een uitgebreide maaltijd. 

 

Voor het huis is het heerlijk vertoeven op het overdekte terras. Tot laat in de avond blijft het hier aangenaam om b.v. te genieten van een uitgebreide BBQ.

een idyllische plek.

Zwembad

Gebouwd in de heuvels ligt een groot zwembad dat u zeker in de zomermaanden verkoeling zal

brengen tijdens de warme dagen. Het is een zoutwaterbad gevuld met water uit eigen bron.

 

Cahors wijn

In de gîte staat een gevuld wijnrek. We hebben voor u een selectie gemaakt van de betere wijnen uit de streek. De Cahors-AOC wijnen staan bekend om hun vol ronde smaak en donkerrode kleur. 

Behalve de beroemde rode wijnen liggen er ook spectaculaire witte wijnen en rosé.

Omgeving

Behalve alle activiteiten die u kunt ondernemen op het terrein zijn er tal van leuke ontdekkingen

te doen elders. Vanaf de gîte kunt u eindeloze wandel- en fietstochten ondernemen. In de nabijheid is een groot meer met een zandstrand en restaurant waar het heerlijk mosselen a la plancha eten is. Natuurlijk kunt u ook gaan kanoën op de Lot of de Dordogne. En voor wie een beetje cultuur wil snuiven zijn er tal van mooie plaatsjes te bezoeken of grotten te bezichtigen. Ook voor hen die van brocante- of antiekmarkten houden is er volop gelegenheid.

 

VRAGEN?

Heeft u nog vragen, zoek dan even contact met ons via het contactformulier of bel ons gewoon even.

 

Wij wensen u een fijne vakantie!

 

Jacqueline & JJ Schut

0033-(0)565-36 42 66

le-lot.gites@orange.fr