Bouyssac la Rivière

vakantiehuis voor 2 personen

Gemiddelde waardering: 8,5 (zie gastenboek)

 

Deze voormalige“visserscabane” is gelegen op een unieke plek direkt aan de rivier de Lot net buiten het dorpje Touzac.  De landelijke omgeving, de rust en de privacy maken van dit huis een ideale plek om helemaal bij te komen. Een zeer knus en comfortabel huisje. Het huis is bestemd voor 2 personen en er kan e.v.t een kinderbedje worden geplaatst. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst.

Zowel vanuit de huiskamer als vanuit de slaapkamer kijkt u uit over de rivier de Lot. Als u vervolgens zitting neemt op het overdekt terras, mijmert u al gauw weg bij de aanblik van  de traag stromende rivier. Via een trap komt u direct in de tuin. Deze strekt zich met haar 1000m2 geheel uit langs de waterkant.

Vanuit de tuin kunt u direct de rivier in om afkoeling te vinden tijdens een van de vele zomerse dagen en afzetten voor een  romantische kanotocht.  Het is ook een ideale plek voor visliefhebbers. Een visvergunning kunt u verkrijgen bij de lokale “Tabac”winkel of via internet. 

 

In de tuin is een terras aan de waterkant. Hier is het bij zonsondergang heerlijk eten eventueel klaargemaakt op de aanwezige BBQ. Er staan 2 ligbedden voor u om te zonnen.                                                                                                                

Extra’s In de gîte staat een gevuld wijnrek. We hebben voor u een selectie gemaakt van de betere wijnen uit de streek. De Cahors-AOC wijnen staan bekent om hun vol ronde smaak en donkerrode kleur. Behalve de beroemde rode wijnen liggen er spectaculaire witte wijnen en rosé.

 

In het huis is Wifi.

 

De kano en de roeiboot zijn bij de huurprijs inbegrepen.

 

In het dorpje, op loopafstand van de gîte, bevindt zich een Bar- restaurant met terras.

De bakker stopt, indien u dat wenst, elke morgen voor uw deur met vers brood.

 

Wij wensen u een fijne vakantie!

 

Jacqueline & JJ Schut

0033-(0)565-36 42 66

le-lot.gites@orange.fr