MA CHAUMIÈRE

Vakantiehuis voor 6 personen

Ma Chaumière is de naam van dit heerlijke vakantiehuis met een mooi zwembad geheel privé gelegen op een terrein van 1ha groot. Langs het terrein loopt een rustig kabbelend beekje naar het dorp Grézels. Het terrein heeft een eigen afsluitbare oprit.

 

Behalve een vakantiewoning staat er op het terrein een grote boom met daarin een super gave boomhut. De hut is te betreden via een trap en heeft een heuse uitkijktoren. Onder de hut hangen twee schommels.

De tuin biedt volop ruimte om te voetballen, volleyballen, badminton etc.

 

 

Gîte: In deze vakantiewoning is plaats voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers waarvan twee met een 2-persoons bed en één met een stapelbed en evt. extra kinderbed. Bij aankomst zijn alle benodigde bedden opgemaakt.

De huiskamer is uitgerust met een zithoek en een eetgedeelte met open toegang naar de goed uitgeruste keuken. Rond het huis vind u diverse wel -of niet overdekte terrassen. Naast het overdekte terras bij het zwembad staat een vaste BBQ. Hier kunt u heerlijk genieten van de maaltijd bij het ondergaan van de zon. Het blijft hier tot laat in de avond aangenaam.

 

Huisdieren zijn in Ma Chaumière toegestaan.

 

 

 

 

 

MA CHAUMIèRE, OFWEL MIJN HUT.

 

 

 

Zwembad

In de beschutting achter het huis ligt een fijn zwembad van 8×5 meter. Vanuit het huis en het grootste deel van het terrein heeft u zicht op deze oase. 

Onder het overdekt terras is het heerlijk vertoeven en zonnebedden staan er voor de zonaanbidders.

Het onderhoud aan het zwembad wordt voor u gedaan.

 

Cahors wijn

In de gîte staat een gevuld wijnrek. We hebben voor u een selectie gemaakt van de betere wijnen uit de streek. De Cahors-AOC wijnen staan bekend om hun vol ronde smaak en donkerrode kleur. 

Behalve de beroemde rode wijnen liggen er ook spectaculaire witte wijnen en rosé.

 

Omgeving

Behalve alle activiteiten die u kunt ondernemen op het terrein zijn er tal van leuke ontdekkingen

te doen elders. Vanaf de gîte kunt u eindeloze wandel- en fietstochten maken. Voor de kinderen is er een groot meer met zandstrand en restaurant. Natuurlijk kunt u ook gaan kanoën op de Lot of de Dordogne. En voor wie een beetje cultuur wil snuiven zijn er tal van mooie plaatsjes te bezoeken of grotten te bezichtigen. Ook voor hen die van brocante- en antiekmarkten houden is er volop gelegenheid.

 

VRAGEN?

Heeft u nog vragen, zoek dan even contact met ons via het contactformulier of bel ons gewoon even.

Wij wensen u een fijne vakantie!

Jacqueline & JJ Schut

0033-(0)565-36 42 66

jj.schut46@gmail.com